השטחים המתים במטבח – ניצול מקום
העולם הולך ונעשה צפוף מיום ליום, ובישראל אפילו יותר. מרחב המחיה לנפש הולך ומצטמק, והמטבחים רק הולכים וגדלים. לא לכל אחד יש את המקום הזה בבית.
לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.
העולם הולך ונעשה צפוף מיום ליום, ובישראל אפילו יותר. מרחב המחיה לנפש הולך ומצטמק, והמטבחים רק הולכים וגדלים. לא לכל אחד יש את המקום הזה בבית.
העולם הולך ונעשה צפוף מיום ליום, ובישראל אפילו יותר. מרחב המחיה לנפש הולך ומצטמק, והמטבחים רק הולכים וגדלים. לא לכל אחד יש את המקום הזה בבית.
העולם הולך ונעשה צפוף מיום ליום, ובישראל אפילו יותר. מרחב המחיה לנפש הולך ומצטמק, והמטבחים רק הולכים וגדלים. לא לכל אחד יש את המקום הזה בבית.
המידע הזה יכול לעזור רבות בתכנון נכון של מטבחים או ריהוט, נבין את מידות הסטנדרט ואת ההיגיון שבהם, וכך נוכל להתאים את התכניות שלנו לאפשרויות הריאליות.
רוב המטבחים בנויים בהתאמה למשתמשים בעלי גובה ממוצע של 170 – 180 ס"מ. נמליץ כאן על כמה דברים שיש לשים לב אליהם כשמתכננים מטבח לאנשים גבוהים או נמוכים.
העולם הולך ונעשה צפוף מיום ליום, ובישראל אפילו יותר. מרחב המחיה לנפש הולך ומצטמק, והמטבחים רק הולכים וגדלים. לא לכל אחד יש את המקום הזה בבית.